Bungalow Parque Golf (Casa Con Ampér)

Bungalow Parque Golf is een mooi modern ingerichte bungalow van 50m2. De bungalow ligt in het schitterend aangelegde Parque Golf op de golfbaan van Maspalomas. Je kunt Parque Golf vinden in het zuiden van Gran Canaria.

De gerenoveerde bungalow, is voorzien van alle gemakken en heeft een heerlijk terras. De bungalow heeft één slaapkamer en een goede slaapbank in de woonkamer.  De bungalow is geschikt voor drie tot maximaal vier personen. Er is een nieuwe ingerichte badkamer met inloopdouche voorzien van een wandbeugel. Toiletverhoger en douchekruk als extra service graag aangeven bij de boeking. Bij de bungalow kunnen eventueel fietsen gereserveerd worden. Wilt u een scootmobiel huren we helpen u hier graag mee. De Bungalow is voorzien van radio en televisie waarvan de t.v. beschikt over een zenderpakket met Nederlandse zenders en gratis Wifi.
In de bungalow is een wasmachine aanwezig.

Faciliteiten in Parque Golf

Parque Golf heeft twee zwembaden. Het grote zwembad is zeer goed begaanbaar voor iedereen en is niet verwarmt. Bij het zwembad zijn ligbedden en parasols voldoende gratis beschikbaar. In de nabije omgeving bevinden zich diverse winkelcentra zoals bijvoorbeeld in Playa del Ingles en Meloneras. Parque Golf ligt dichtbij een van de mooiste stranden die op het eiland te vinden is. Iedere dag komt er vroeg in de ochtend een bakker op het park waar u heerlijk vers gebakken broodjes kunt kopen. In het park aan de andere kant van de weg zit een kleine winkeltje voor wat snelle boodschapjes. Op de zachte zandstranden die langzaam overgaan in het ondiepe zeewater, kunt u het hele jaar genieten, u kunt met de rolstoel dichtbij het strand komen.

Wanneer u niet speciaal van zonnebaden houdt, zijn er veel mogelijkheden voor diverse watersporten. Het zachte briesje dat langs de kust waait, is perfect voor zeilen, windsurfen en parazeilen.

Aan de stranden is daarvoor het nodige materiaal te huur en kunt u indien u dat wilt ook lessen volgen. Het zeewater is warm en er zwemmen allerlei soorten subtropische vissen. Diepzeevissen en scuba-duiken is dus bijna een must.  Er kan zelfs naar scheepswrakken worden gedoken. Gran Canaria biedt vele mogelijkheden voor uw vakantiebesteding. Er is een enorme keus aan golfbanen en het mooie berglandschap leent zich uitstekend voor een voor een autotocht, trektochten, paardrijden, mountainbiken, rotsklimmen en andere outdoor activiteiten. Voor een mooie autotocht door de bergen kunt u info krijgen bij Henk en Jacq.

Het is mogelijk gebruik te maken van transfer van en naar het vliegveld. Wij ontvangen u van harte en wensen u een fantastische vakantie in onze fijne bungalow. Heeft u interesse onze bungalow te huren?

Prijs per nacht: € 67,-
Schoonmaakkosten € 50,-

Neem contact met ons op.

Huisdieren niet toegestaan. Verhuur alleen voor kortdurend verblijf. Prijzen gelden alléén voor gezinnen,
Indien er meer dan twee volwassenen verblijven wordt er €25,- per persoon per week extra in rekening gebracht.

Henk en Jacq.