U dient akkoord te zijn met onderstaande voorwaarden alvorens over te gaan tot het reserveren van één van de verhuurlocaties van www.grancanariaverblijven.nl


1. Betaling:

Het volledige bedrag dient u 4 weken voor aankomst in het appartement of bungalow aan ons over te maken. Na uw boeking ontvangt u van ons het bankrekeningnummer. De reeds voldane 25% aanbetalingssom zal verrekend worden met de totaalsom die u uiterlijk vier weken voorafgaand aan uw komst gaat voldoen.

2. In- en uitchecktijden:

De in- en uitchecktijden zijn mede afhankelijk van de aankomst- en vertrektijden van de nieuwe of voorafgaande gasten. Indien hiervoor een (tijdige) schoonmaak nodig is, kunt u uiterlijk om 16.00 uur in het appartement. En om het ook voor de volgende gasten weer mogelijk te maken om tijdig in het appartement te kunnen, dient u uiterlijk om 10.00 uur het appartement te verlaten bij vertrek. Uiteraard kunnen wij uw koffers in bewaring stellen, tot het moment van uw vertrek of aankomst. Indien de planning het toelaat, kunt u echter ook vroeger in het appartement op de aankomstdag of later uit het appartement gaan op de vertrekdag  (indien u een latere terugvlucht heeft). In dit geval rekenen wij hiervoor geen extra kosten. We streven dus naar wederzijdse flexibiliteit.

3. Annulering:

Bij annulering, om welke reden dan ook, dient het volledige bedrag betaald te worden, exclusief de kosten van de eindschoonmaak. Indien u voor uw annuleringsverzekering een geldige annulering heeft, zullen de kosten voor de huur van ons appartement door uw verzekering aan u vergoed worden. Indien u voldaan heeft aan de punten omschreven bij artikel “5. Boeking:” en de 25% aanbetaling van de boekingssom heeft voldaan zal er bij annulering geen restitutie van de betaling plaats vinden.
U dient zelf zorg te dragen voor een geldige annuleringsverzekering.

4. Heeft u zelf een annuleringsverzekering?

Onze vakantieverblijven worden op legale wijze verhuurd.
Grancanariaverblijven is in het bezit van een officieel VV-vignet welke nodig is om een eventuele annulering te kunnen indienen bij uw verzekeraar.
Indien u een annuleringsverzekering heeft afgesloten kunt u van Grancanariaverblijven een verklaring ontvangen met daarop de bevestiging van de reservering en uw annulering.
Dit maakt het mogelijk om (onder de voorwaarden van uw verzekeraar) een door de verzekeraar bepaald bedrag voor de annulering terug kunt krijgen.
Wij onderscheiden ons hiermee van de illegale verhuurders waarbij u bij annulering uw geld kwijt bent.
Het VV-vignet heeft een nummer voor onze verblijven:
Appartement Iguazu: VV-35-1-001 3800
Bungalow Parque Golf VV-35-1-001 3801

5. Prijzen:

Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden

6. Boeking:

Er is sprake van een boeking mits aan de volgende voorwaarden is voldaan.
5.1. Boekingen uitsluitend definitief mits voldaan is aan de aanbetaling van 25% van de totaalsom en via e-mail bevestigd door Grancanariaverblijven.nl
De aanbetaling van 25% ontheft u niet voor de definitieve betaling zoals bij punt 1. beschreven.
Bij bevestiging door Grancanariaverblijven.nl ontvangt u de bankrekening gegevens waarnaar u de bedragen kunt overmaken.